Ajankohtaista

Ajankohtaista

Tervetuloa uusi vuosi 2024

Loppuvuosi vierähti konserttien ja Madridin opintomatkan merkeissä.Tammikuussa 2024 oli hienoa palata opintojen ja keikkojen pariin, pariviikkoisen perinteisen Las Palmasin loman jälkeen😎.

Odotan innolla kevään ja kesän keikkoja ja konsertteja.Tulossa on upeita tapahtumia niin bändien kuin kuoronkin kanssa!Myös kesän keikkoja on jo lukkoonlyöty.

Pääset seurailemaan kuvia ja kokemuksia konserteista ja keikoista myös Facebook-svuillani sekä instagramissa👍🏻Lokakuu käyntiin keikkojen myötä!

Koeviikon ja keikkojen aikatauluttaminen onnistui odotettua paremmin.Pääsin soittamaan useamman keikan ja kaikki sellaisissa paikoissa, joissa en ole aiemmin keikkaillut.

1.10 sunnuntaina soitimme Linnateatterin 20-vuotisjuhlassa Vamokas-bändin kanssa.               Upeat puitteet ja hienoa saada musisoida niin juhlavassa tilaisuudessa.

2.10 maanantaina jatkoimme konsan bändin kanssa Pyrkivän päivätansseihin.Illalla junalla Helsinkiin ja laivakeikalle.

3.10 tiistaina soitimme keikan konsan bändin kanssa M/S Finlandialla.Elämäni ensimmäinen laivakeikka,josta jäi oikein hyvä fiilis siitäkin🛳️.

4.10 Tänään jatkamme konsan bändin kanssa musisointeja Utopiassa, Turussa.Loppuviikosta pääpainoa taas hiukan enemmän koulun suuntaan-alkoihan koeviikon jälkeen juuri uusi jaksokin.

Ensi viikolla taas hiukan perinteisempää tanssikeikkaa tulossa Lietohallissa.Tervehdys!

Viiden keikan viikko on saatu päätökseen ja nyt on aika hengähtää. Olipa kyllä todella upea musiikintäyteinen viikko! Vaakahuoneen kolme keikkaa, joissa solisteina Pete Haarte ja Tangokuningas Risto Nevala, olivat kyllä kaikinpuolin ikimuistoisia!

Uutena tuttavuutena itselleni tuli Wanha Kanala, jossa soitimme torstain tanssit Marianne Kantolan ja Jenni ja Seppo Mäkikallin kanssa.Mielettömän upeat puitteet niin orkesterille kuin tanssijoillekin! Käykää ihmeessä viihtymässä Wanhan Kanalan tapahtumissa!

Aurinkoisena perjantaina suuntasin, minnekäs muuallekaan kuin Naantaliin, missä musisoimme yhdessä Minea Uusi-Seppälän kanssa.

Ensi viikolla jälleen uudet keikkapaikat-niistä myöhemmin lisää🎸

Vuosi 2023

31.12.2023

Kulunut vuosi on ollut mitä parhain! Olen saanut soittaa valtavan määrän keikkoja eri bändien kanssa ja lisäksi päässyt konsertoimaan kuorojen kanssa mitä upeimmissa tilaisuuksissa.

Kesäloma on kohta puolivälissä ja monia upeita keikkoja on jo ehditty soittaa ja laulaa eri kokoonpanoilla! Kesäkuussa osallistuimme Puolalan musiikkilukion Juccis-kuoron kanssa Tampereen sävel-kilpailuun, josta kotiintuomisiksi saimme kultaisen leiman!