Musiikillinen taustani

Musiikillinen taustani

Olen kasvanut perheessä, jossa musiikki on rytmittänyt perheen arkea jo pelkästään ammattimuusikko-äitini töiden vuoksi. Olen pienestä pitäen kulkenut mukana keikoilla ja päässyt osallistumaan niin roudauksiin kuin itse esiintymisiinkin. Ensimmäiset laulukeikkani tein 4-vuotiaana, esiintyen sekä sukujuhlissa että suuremmallekin yleisölle, mm.Salon Iltatorilla.

Viulunsoitto-harrastuksen aloitin 4-vuotiaana.Melko pian huomasin, että kitara kiinnosti minua huomattavasti enemmän.Pääsin opiskelemaan Turun konservatorioon akustisen kitara soittoa ollessani 7-vuotias.Opettajakseni sain loistavan Hanna Kourulan, jonka kanssa yhteistyö jatkui kymmenkunta vuotta.Konservatorion opintoihin sisältyi paljon myös musiikin teorian, historian sekä teknologian opintoja.Lisäksi olen näiden vuosien aikana ollut mukana konservatorion kitaraorkestereissa ja bänditoiminnassa.

Sain musiikin perusopintojen päättötodistuksen Turun konservatoriosta 8.luokan keväällä. Aloitin lukio-opinnot Puolalan musiikkilukiossa sekä kolmoistutkinnon opinnot Turun konservatoriossa syksyllä 2022.Konservatoriossa opintoni jatkuvat pop-jazz-linjalla, sähkökitara pää-aineena.Olen saanut opettajakseni huippukitaristin Pauli Halmeen!

Tällä hetkellä päivät täyttyvät musiikin täyteisistä opinnoista sekä kuoro- ja bänditreeneistä ja keikoista.

Olen kitaristina musiikkilukion show-/bilebändissä sekä Vamokas-bändissä. Lisäksi soitan konservatorion bändissä. Soitan vakituisesti myös eri solistien taustabändeissä, joista pääkokoonpano on tällä hetkellä; Marianne Kantola, Jenni & Seppo Mäkikalli-orkesteri. Kyseisessä kokoonpanossa on perheemme soittajista kolme sukupolvea.Toimin bändissä kitaristina ja laulajana.Keikkailemme lähes viikottain erilaisissa julkisissa ja yksityisissä tilaisuuksissa.

Musiikkiopintojen ja keikkojen lisäksi annan kitaratunteja Raisiossa musiikkikoulussamme; Musiikkikoulu Jenni ja Seppo Mäkikalli.Tervetuloa tutustumistunnille!