Keikkakesä 2023

07.07.2023


Kesäloma on kohta puolivälissä ja monia upeita keikkoja on jo ehditty soittaa ja laulaa eri kokoonpanoilla! Kesäkuussa osallistuimme Puolalan musiikkilukion Juccis-kuoron kanssa Tampereen sävel-kilpailuun, josta kotiintuomisiksi saimme kultaisen leiman!

Alkukesään on mahtunut monenlaisia keikkoja eri kokoonpanoilla. Kesäkuun alussa kävimme musisoimassa Turun Omaishoitokeskuksen kesäjuhlassa.Juhannuksena keikkailimme sekä Vaakahuoneella että Harjattulan rantakahvila-Juho Kustissa. Molemmat ovat tuttuja keikkapaikkoja entuudestaan ja oli hienoa päästä jälleen kumpaankin paikkaan soittamaan.

Vamokas-bändimme keikkaili kesäkuussa Raisiossa yksityistilaisuudessa.Heinäkuun ensimmäisenä päivänä saimme kunnian aloittaa Naantalin jazz weekendin kirkkopuiston keikalla.Mahtava keikka ja hyvä meininki pienestä sateesta huolimatta!

Lootholman upeissa puitteissa keikkailin niinikään heinäkuun ensimmäisenä lauantaina.Soitimme keikan tutulla kvartetilla Marianne Kantolan ja Jenni ja Seppo Mäkikallin kanssa.Kesälle on luvassa vielä pari keikkaa Lootholmaan, joten vielä ehdit meitä kuulemaan sielläkin🎶

Heinäkuun toinen viikko alkaa Vaakahuoneen keikoilla. Maanantaina 10.7 ja tiistaina 11.7 solistinamme on Pete Haarte .Peten keikat säestämme Mäkikallin Sepon kanssa duona. Keskiviikkona 12.7 solistina on Risto Nevala ja säestyksistä vastaamme yhdessä Seppo Kulmalan ja Mäkikallin Sepon kanssa.

13.7 torstaina matkaamme tutulla kvartetilla Wanhaan kanalaan Loimaalle.Siellä luvassa on tanssimusiikkia klo 19-23.Tervetuloa tanssimaan ja viihtymään Wanhan kanalan upeisiin puitteisiin!

14.7 Suuntaan jälleen Naantalin kirkkopuistoon soittamaan.Tällä kertaa musisoimme duona yhdessä Minea Uusi-Seppälän kanssa.Tälle keikalle laitetaan tilaukseen myös aurinkoinen sää🌞